فایلخونه،یه خونه پر از فایل...

مجموعه ای از هزاران فایل در همه رشته ها بصورت لیست شده و بر اساس طبقه بندی موضوعی

فایلخونه،یه خونه پر از فایل...

مجموعه ای از هزاران فایل در همه رشته ها بصورت لیست شده و بر اساس طبقه بندی موضوعی

فایلخونه،یه خونه پر از فایل...


:::::::::::::::::::::

::: چنانچه در سایت "فایلخونه" به فایل مورد نظرتان دست پیدا نکردید،
میتوانید با جستجو در سایت
" filedooni24.ir "
آنرا بیابید.

filedooni24.ir

filedooni24.ir

filedooni24.ir

:::::::::::::::::::::




طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

 

 گام به گام آزمایشگاه علوم تجربی پایه دهم-رشته ریاضی و تجربی

 


کتاب گام به گام آزمایشگاه علوم تجربی دهم از چهار فصل تشکیل شده است.

 


معرفی درس های گام به گام آزمایشگاه علوم تجربی پایه دهم


فصل اول : کلّیات
کار در آزمایشگاه و ایمنی
الف( آشنایی با محیط آزمایشگاه
ب( کار گروهی
پ( توصیه های عمومی
ت( نشانه های ایمنی
ث( جلوگیری از حوادث
ج( موقعیت اضطراری روش علمی


فصل دوم :  آزمایش های مربّی
1 جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار
2 بخش قابل رؤیت ماه
3 هلال های متفاوت از ماه
4 فوران آب های زیرزمینی
5 رطوبت هوای بازدمی
6 کربن دی اکسید در هوای بازدمی
7 غذاهای پشتیبان رشد بدن
8 گویچه های انتقا لدهندۀ گازهای تنفسی
9 تعیین گروه های خونی
10 جوشاندن آب، بدون گرما
11 حرکت آب با گرمای دست
12 بازی دما با انحلال پذیری
13 مسیرهای رنگی
14 محلول نمکی حساس
15 محلول های رنگی فهرست
16 رسوب شناور
17 زعفران اصل یا رنگ زرد تقلبی
18 مولکول ها، دست در دست هم
19 پرده ای از آب
20 اقیانوسی از هوا
21 نی غواص
22 شناوری
23 پرسرعت اما کم فشار
24 انرژی به انرژی
25 انتقال انرژی
26 جابه جایی گرما
27 از گرما تا حرکت
28 قایق بخار


فصل سوم :  آزمایش های دستورالعملی
1 تخمین مسافت و مهارت استفاده از نقشه
2 زیباسازی محیط زندگی با بلورهای دست ساز
3 تعیین مرکز سطحی زمین لرزه
4 چگونگی تشکیل چشمه آب
5 چگونگی تشکیل قندیل های داخل غار
6 قالب داخلی و خارجی
7 تشکیل چین خوردگی
8 یاخته های ماهیچه ای
9 نقاشی با بزاق دهان
10 نور و اثر آن بر تولید نشاسته در برگ
11 استخوان های محکم و انعطاف پذیر
12 روزنه های هوایی در برگ ها
13 تقسیم رشتمان (میتوز)در یاخته های ریشه پیاز
14 یاخته های مبارز بدن
15 تخمیر (تنفس بی هوازی)
16 نیروی بین ذرات
17 ید در نمک خوراکی
18 ویتامین C در میوه ها و سبزی ها
19 میزان گاز حل شده در یک نوشابه
20 کیفیت روغن
21 ساخت گوی برفی شیشه ای
22 حل شدن گازها در آب
23 خالص سازی نیترات ها
24 ابعاد مولکول
25 کلسیم کربنات در صدف
26 اندازه گیری ابعاد یک لوله
27 اندازه گیری هایی به ضخامت یک برگه کاغذ
28 چگالی
29 اصل ارشمیدس
30 اندازه گیری دما
31 ظرفیت گرمایی گرماسنج
32 گاز آرمانی (کامل)در دمای ثابت
33 انبساط طولی جامدها
34 گرمای ویژه
35 گرمای نهان ذوب یخ
36 گرمای نهان تبخیر آب


فصل چهارم :  آزمایش های کاوشگری
1 چگونه رطوبت نسبی هوای محل زندگی خود را اندازه بگیریم ؟
2 کوهنوردان، چگونه با استفاده از نقشه های عارضه نگاری مسیریابی می کنند؟
3 کیفیت آب موجود در کدام زمین ها، برای آشامیدن مناسب تر است ؟
4 گیاهان چگونه وزن کم می کنند؟
5 آیا کاتالیزگرهای زیستی می توانند نقش سم زدایی داشته باشند؟
6 آیا گیاهان با هم رقابت می کنند؟
7 چگونه آب سخت می شود؟
8 بین دما و حجم گاز در فشار ثابت چه رابطه ای وجود دارد ؟
9 آیا همۀ واکنش ها برگشت پذیرند؟
10 هنگام انجام واکنش های شیمیایی چه اتفاقی می افتد ؟
11 چگونه یون ها را در محلول شناسایی کنیم؟
12 چگونه می توان نمودار انحلال پذیری نمک را رسم کرد ؟
13 عملکرد کاتالیزگرها چیست؟
14 چگونه قطرنخ قرقره یا سیم لاکی را با خط کش اندازه گیری کنیم؟
15 فشار در یک مایع به چه عاملی بستگی دارد؟
16 چگونه می توان یک چگالی سنج ساده ساخت؟
17 چرا روی سطح خیابان ها و جاده های یخ زده، نمک می پاشند؟
18 چگونه در روزهای خیلی سرد زمستان، که سطح آب دریاچه ها یخ می زند، ماهی ها زنده می مانند؟
19 چگونه یک دماپای(ترموستات)ساده بسازیم؟
20 کدام یک گرمای بیشتری مبادله می کند؟

 

 

 

enlightenedجهت دریافت رایگان فایل های دوره میتوایند به هر از یک  لینک های زیر مراجعه فرمایید:

 

heartلینک1

heart لینک2

heartلینک3

heartلینک4

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی